استیک شترمرغ با سیر و جعفری

بین مطالب وب سایت جستجو کنید


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
hellboy
12:50
چهار شنبه 1 خرداد 1392


 

 

مواد لازم :

 

گوشت ران شترمرغ يا فيله ورقه‌شده

150 گرم

فلفل سياه

نصف قاشق چايخوري

پودر سير

1/3 قاشق چايخوري

پودر زنجبيل

نصف پيمانه

جعفري خردشده

نصف پيمانه

سير

دو حبه

روغن‌زيتون

سه قاشق غذاخوري

نمک

به ميزان لازم

 

 

 

 

طرز تهيه :

 

آشپزی-گوشت را ورقه كرده و ما‌‌‌ بين دو كيسه فريزر با بيفتك‌كوب مي‌كوبيم تا نازك شود. سير را كوبيده و يا ريز كرده به همراه جعفري خردشده، پودرزنجبيل، فلفل سياه، پودر سير و روغن‌زيتون خوب مخلوط مي‌كنيم. مخلوط را در ظرف مسطحي ريخته و گوشت ورقه‌شده را در اين سس مي‌خوابانيم به طوري که هر دو طرف گوشت آغشته به سس است روي گوشت را با سلفون مي‌پوشانيم و به مدت هفت تا هشت ساعت در يخچال نگهداري مي‌كنيم. نمك را به هر دو طرف گوشت مي‌پاشيم. تابه چدني را كمي چرب كرده و با حرارت زياد استيك را سرخ مي‌كنيم.



تعداد بازدید از این مطلب: 442
موضوعات مرتبط: , ,
بازدید : 442

می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:









براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود